Bart Vanhaeren behaalt het KSS3 niveau ‘Trainer’ en een impressie van Matthieu Haeck’s demonstratie partij

Bart Vanhaeren behaalt het KSS3 niveau ‘Trainer’ en een impressie van Matthieu Haeck’s demonstratie partij

Op zaterdag 5 juli 2014 behaalde Bart Vanhaeren het KSS3 niveau ‘Trainer’ bij de Nederlandse Boksbond. Hij was er de enige Belg. Het KSS3 is momenteel het hoogste opleidingsniveau in Nederland, en betekent dat hij als coach wedstrijdboksers (in de ring) in Nederland mag begeleiden. Eerder behaalde hij het KSS1&2 niveau in deze in totaal 2 jaar durende fantastische opleiding, die doorging in Rotterdam.

In de marge van de uitreiking, organiseerde de Mesa Sport boksclub uit Rotterdam het Next Generation event, waar Matthieu Haeck van onze HIBA vereniging een mooie en sportieve demonstratie partij vocht.

Ook Robert Vrdolak van de Mesa boksclub had een partij die hij glansrijk won. We vermelden hem hier apart omdat we vanuit HIBA een goede relatie hebben met de Mesa sportclub en Robert reeds is komen sparren in België.

HIBA kan zijn Belgische leden de mogelijkheid aanbieden om via ons Nederlands netwerk en contacten bij de Nederlandse Boksbond uitwisselingen aan te bieden: dat kan gaan van gewone trainingssessies tot wedstrijdsparringsmogelijkheden met erkende boksclubs uit Nederland. We kijken er alleszins naar uit om dit soort uitwisselingen in de toekomst verder te zetten en te intensifiëren.

Plaats een comment