Team

Team

Jurgen Haeck

Jurgen Haeck werd geboren op 26 juni 1971 te Gent. Hij begon met bokstrainingen in zijn tienerjaren en groeide uit tot één van de beste Belgische boksers. Hij werd als profbokser meervoudig Belgisch en Benelux kampioen in twee gewichtsklassen en Europees kampioen in de lichtweltergewichtsklasse (2001). Voordien was hij 5-voudig kampioen bij de amateurs.

Vandaag heeft Jurgen zich tot doel gesteld om de bokssport nieuw leven in te blazen en jonge profboksers en talenten op een verantwoorde manier te trainen en te begeleiden.

http://www.jurgenhaeck.be/

Ons team

Please specify image url
Bart Vanhaeren
Assistent Coach

Bart is medeoprichter van HIBA. Hij is assistent coach bij HIBA en traint verder ook nog in het Leuvense. Hij is in het bezit van verschillende trainersdiploma’s: Initiator Boks, BLOSO; Algemeen Instructeur B BLOSO; Algemeen Trainer B BLOSO, Assistent Coach KSS 1&2 Nederlandse Boksbond. Hij is werkzaam in de banksector.

Please specify image url
Matthieu Haeck
Assistent Coach

Matthieu (21/12/95) is de zoon van Jurgen Haeck en bokst sinds 2010, de laatste jaren bij Noble Arts Boxing Club, Deinze. Hij assisteert tevens bij competitie wedstrijden en assisteert bij (privé) trainingen. Matthieu studeert momenteel geneeskunde in Gent