Wat doen we?

Wat doen we?

Wij organiseren en geven bokslessen, demonstraties en workshops in het kader van buurtwerking met een sterke focus op het ‘sociale’ aspect. We  willen jongeren niet alleen leren boksen, maar hen ook helpen om op een respectvolle manier in het leven te staan.  Zo willen we de sociale en culturele integratie bevorderen voor jongeren uit kansarme gezinnen, wijken, en/of jongeren met een andere nationaliteit of vreemde afkomst.

Organisaties

Voor instellingen, bedrijven, scholen, hogescholen, en universitaire instellingen bieden we bokslessen, demonstraties en workshops aan

Proeven van boksen

Volwassenen die geen of weinig ervaring met de bokssport hebben en daar op een recreatieve, verantwoorde manier van willen ‘proeven’ kunnen bij ons terecht  voor een  ‘Start to Boks’ reeks, gaande van een éénmalige workshop, tot echte bokslessen.

Boksgala

In de toekomst organiseren we elk jaar een boksgala waarbij we telkens 2 à 3 profboksers uitnodigen (binnenland/buitenland) die kampen aangaan met lokale boksers/talenten.

Prof- en amateur boksers

Voor geselecteerde prof- en amateur boksers organiseren we sparring sessies met sparringpartners van andere binnen – en buitenlandse clubs en zorgen we voor een aantal buitenlandse stages bij gerenommeerde bokstrainers/scholen (voornamelijk in Frankrijk en Nederland).
Workshop
Leen Dellafaille
Studentendienst HUB-KAHO, Campus Aalst

We waren zeer tevreden over de boksinitaitie gegeven door Bart en Jurgen: actief, goede feedback tijdens de oefeningen en op niveau van onze studenten!